Suete

Home / Vedete

Thalia şi-a lansat o nouă colecţie de haine

Ariadna Thalía Sodi Miranda sau Thalia, cum e cunoscută în lumea muzicală şi a telenoveleleor a revenit în atenţoa fanilor. Însă nu cu o piesa sau o nouă telenovelă, ci cu o colecţie de haine. Aceasta se numeşte “Amore Mío” şi este produsî de firma “Thalía Sodi Collection”. Noua colecţie s-a lansat la NewYork printr-o super prezentare de modă la care a fost prezent şi soţul ei Tommy Mottola dar alte vedete sau persoane importante care au ajutat-o pe vedetă.

Thalia

Thalia s-a născut pe 26 august 1971 în Ciudad de Mexico, Mexic şi a debutat ca actriţă şi cântăreaţă încă din copilărie. A jucat într-o mulţime de telenovele şi a fost numită “„La reina de las novelas” iar albumele sale premiate cu multi-discuri de platită în America Latină. S-ar părea că a renunaţat o vreme la telenovele şi s-a axat pe muzică dar şi pe afaceri.


  Iti place acest articol?

Similare

Parerea ta conteaza

Adresa de email nu va fi publicata. Campurile marcate cu * sunt obligatorii.

Puteti folosi urmatoarele tag-uri si atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Logheaza-te

Suete - fiecare zi incepe cu tine

Username/E-mail:

Parola:

Daca nu ai cont

Creaza-ti cont

Suete - fiecare zi incepe cu tine

Username:

Adresa de e-mail:

Parola:

Confirmare parola:

Te rugam introdu cuvintele de mai jos:

Parola uitata

Suete - fiecare zi incepe cu tine

Username/E-mail:

Multumim

Vei primi un mesaj de confirmare pe adresa de email personala. Dupa care vedem noi daca iti dam acces :)