Suete

Home / Muzica/ Vedete

Alessia lansează single-ul și videoclipul “De bine, de rău”

Alessia lansează astăzi un nou single, “De bine, de rău”, piesă produsă de Doddy în studioul Epic Entertainment. Melodia beneficiază și de un videoclip, regizat de Claudiu Stan, videoclip în care Ionuț, logodnicul Alessiei, joacă rolul principal.

“Din momentul în care Doddy mi-a arătat piesa am făcut click și am știut că trebuie să fie a mea, pentru că mi-a plăcut foarte mult povestea ei. “De bine, de rău” vorbește despre greutățile întâmpinate în viața de zi cu zi, care însă nu afectează relația unui cuplu care se iubește cu adevărat. În concluzie, iubirea trece peste orice obstacol. Am participat și eu la compunerea piesei , Doddy fiind unul dintre puținii producători care îndeamnă artiștii să își pună amprenta pe piesele pe care urmează să le cânte, iar în videoclipul regizat de Claudiu Stan au apărut echipa mea, prietenii apropiați și cățelul nostru, aproape toată familia. Sunt foarte mulțumită de rezultat și sper ca oamenii care mă urmăresc și îmi apreciază activitatea să o cânte alături de mine în concertele din această vară”, a declarat Alessia.

“De bine, de rău” face parte din seria de piese “altfel” lansate de Alessia în ultimul an, serie începută cu “Fioros” și continuată cu “Nu mai ține”.


  Iti place acest articol?

Similare

Parerea ta conteaza

Adresa de email nu va fi publicata. Campurile marcate cu * sunt obligatorii.

Puteti folosi urmatoarele tag-uri si atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Logheaza-te

Suete - fiecare zi incepe cu tine

Username/E-mail:

Parola:

Daca nu ai cont

Creaza-ti cont

Suete - fiecare zi incepe cu tine

Username:

Adresa de e-mail:

Parola:

Confirmare parola:

Te rugam introdu cuvintele de mai jos:

Parola uitata

Suete - fiecare zi incepe cu tine

Username/E-mail:

Multumim

Vei primi un mesaj de confirmare pe adresa de email personala. Dupa care vedem noi daca iti dam acces :)