Suete

Home / Vedete

Alin Pascal , fost concurent la Vocea Romaniei, a intrat în spital după ce a filmat noul clip! Află de ce

Alin Pascal lansează single-ul și videoclipul “Melodia ta”, și de această dată a colaborat cu Randi și studioul Famous Production. La filmări, artistul a avut parte de peripeții.

 “Melodia ta”, interpretată de Alin Pascal, care a participat în sezonul 5 la ”Vocea României” de la Pro Tv, este compusă de Randi și a fost un proces destul de lung, având în vedere că este prima piesă pe care o lansez, a trebuit să găsim un stil care să mă reprezinte cel mai bine. Filmarea a fost o placere, am avut parte de o echipă super profesionistă, căreia îi mulțumesc și cu care sper să realizez și următoarele videoclipuri”, a declarat Alin Pascal. Videoclipul este regizat de catre San si a fost filmat in Sinaia, in luna aprilie a acestui an. La filmări, artistul a răcit atât de rău, încât a fost nevoie de câteva zile de internare pentru a se trata. ”A fost cumplit de frig și am răcit îngrozitor. Așa am ajuns la spital”, a mai spus Alin.

“Avand o trupă de coveruri de aproape 10 ani, m-am gândit că este timpul să-mi exprim trăirile și energia prin piese proprii. Este o lume nouă pentru mine, dar vreau să investesc toată energia mea pentru a scoate piese de calitate! Deja lucrăm la următoarea piesă, așa că stați aproape”, adaugă Alin.

Alin Pascal a început să cânte încă de la vârsta de ani ani, fiind îndrumat de către părinții lui, Matilda Pascal-Cojocărița și Ștefan Cigu. De pe atunci, a învățat să cânte la un instrument, vioara. Ulterior a studiat la Conservatorul din Cluj. Proiectele muzicale implică și trupa de coveruri Alin Pascal Band, dar și participarea în cadrul emisiunii concurs Vocea României.


  Iti place acest articol?

Similare

Parerea ta conteaza

Adresa de email nu va fi publicata. Campurile marcate cu * sunt obligatorii.

Puteti folosi urmatoarele tag-uri si atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Logheaza-te

Suete - fiecare zi incepe cu tine

Username/E-mail:

Parola:

Daca nu ai cont

Creaza-ti cont

Suete - fiecare zi incepe cu tine

Username:

Adresa de e-mail:

Parola:

Confirmare parola:

Te rugam introdu cuvintele de mai jos:

Parola uitata

Suete - fiecare zi incepe cu tine

Username/E-mail:

Multumim

Vei primi un mesaj de confirmare pe adresa de email personala. Dupa care vedem noi daca iti dam acces :)