Suete

Home / Muzica/ Vedete

Amadeus lansează clipul „Perfect”. Celebra artistă, Stela Enache, invitat special! VIDEO

Amadeus lansează azi o nouă piesă, Perfect, varianta instrumentală proprie a celebrului hit lansat la nivel internațional de Ed Sheeran. Melodia, al cărei aranjament muzical este semnat de Xenti Runceanu, beneficiază de un videoclip emoționant construit în jurul unei povești de dragoste ce depășește orice obstacol, chiar și pe cel al morții.

„Întreaga noastră carieră muzicală a fost dedicată iubirii și respectului pentru oameni. Multe din piesele noastre au fost alese ca Valsul Mirilor și primim multe mesaje de la fani de pretutindeni care ne spun că melodiile lor au devenit un leitmotiv al relațiilor lor de iubire. ‚Perfect’ este, pentru noi, o piesă cu totul specială care prețuiește acea iubire ce trece proba timpului, care devine mai puternică, mai solidă, după mulți ani de căsnicie. Astfel de cupluri sunt mai sudate după decenii de stat împreună. Mai mult decât atât, ne-am dorit să evidențiem că iubirea adevărată, cea perfectă, se împlinește odată cu trecerea timpului și continuă chiar și după moarte”, declară Patricia Cimpoiașu.

Pentru a exemplifica acest mesaj, cele patru artiste din Amadeus au inclus în videoclip un invitat cu totul special. Este vorba de Stela Enache, una din cele mai iubite artiste ale muzicii ușoare românești, a cărei poveste de dragoste cu regretatul compozitor Florin Bogardo a fost, decenii la rând, un etalon al eleganței și al discreției pentru publicul român.

„Doamna Stela Enache și partenerul ei de scenariu, domnul Viorel Rădulescu, apar, la începutul videoclipului bucurându-se de clipele petrecute împreună, zâmbind și parcurgând albumul foto de familie, în care noi apărem în poze, ca cele patru fiice ale lor. La un moment dat, însă, în timp ce dansau, soțul doamnei dispare, iar doamna Stela Enache conștientizează realitatea: clipele petrecute alături de soțul ei erau, de fapt, amintiri, dumnealui nemaifiind în viață. Chiar și după moarte, iubirea împărtășită în timpul vieții nu și-a pierdut din intensitate. Este în videoclip un moment foarte emoționant când se face liniște și se aud doar bătăile inimii dumneaei, un moment ce transmite un sentiment apăsător de singurătate. Atunci apărem noi, fiicele, și reușim, prin clipele petrecute împreună, să îi alinăm durerea pierderii soțului. Prin noi, de fapt, prin copii, iubirea soților dăinuiește, până la urmă, după moarte”, declară Andreea Runceanu.

Videoclipul este regizat de Dodo Mesaros și a fost filmat într-o vilă superbă, cu un interior splendid, luminos, ce completează în mod ideal mesajul sensibil al melodiei.

Noua piesă Amadeus a fost lansată, ca și precedentele, la nivel internațional, fiind disponibilă atât pe YouTube, cât și pe alte platformele muzicale, pentru fanii de pretutindeni ai trupei.

Compoziție: Jason Koenig, Ed Sheeran, Jenny Koenig, Andrew Kolvet, Murray Cummings (Perfect) & Pachelbel (Canon D)

Aranjament muzical: Xenti Runceanu

Regizor: Dodo Mesaros

Actori: Stela Enache & Viorel Radulescu

Camera op.: Rolf Vescan

Scenariu si montaj: Dodo Mesaros

Mix / master: Xenti Runceanu & Catalin Gusa

Foto: Cristian Lazarescu

Stilist: Alexandra Grama

Hairstylist: Cristina Grama / Iana Iordache – Fason Salon

Makeup: Mirela Vescan, Malvina Isfan & Ioana Cristea

Costum: Seroussi Romania

Aranjament floral: Raluca Toma

Dining: Restaurant Joseph by Joseph Hadad

Mulțumiri speciale: Adela Virgolici & Mario De Mezzo


  Iti place acest articol?

Similare

Parerea ta conteaza

Adresa de email nu va fi publicata. Campurile marcate cu * sunt obligatorii.

Puteti folosi urmatoarele tag-uri si atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Logheaza-te

Suete - fiecare zi incepe cu tine

Username/E-mail:

Parola:

Daca nu ai cont

Creaza-ti cont

Suete - fiecare zi incepe cu tine

Username:

Adresa de e-mail:

Parola:

Confirmare parola:

Te rugam introdu cuvintele de mai jos:

Parola uitata

Suete - fiecare zi incepe cu tine

Username/E-mail:

Multumim

Vei primi un mesaj de confirmare pe adresa de email personala. Dupa care vedem noi daca iti dam acces :)