Suete

Home / Mondenitati

Andreea Bănică i-a botezat băiețelul lui Jorge!

Artistul George, cunoscut și sub numele de Jorge și-a botezat băiețelul duminică, 17 septembrie. Nașii micuțului au fost Andreea Bănică și soțul ei Lucian Mitrea. Invitații au pătruns într-un decor impresionant, de film. În toată grădina luxosului complex, Jubile Concept unde a avut loc botezul au fost aduse elemente decorative uriașe rupte din povestea Alice în Țara Minunilor. Ciuperci colorate de 3 metri, piese de șah gigantice, flori supradimensionate, un flamingo la primire, ceainice și ceșcuțe pentru colțul foto, toate au impresionat oaspetii prezenți.

Pentru a fi în ton cu povestea, mărturiile oferite invitaților au fost pliculețe de ceai englezesc, conform poveștii binecunoscute. Cei de la Sweet Corner Candy Bar au asigurat candy-bar-ul evenimentului și toate prăjiturelele au fost în tematica aleasă de Jorge și Ramona. Și tortul a fost spectaculos. Realizat de cofetăria Dor de dulce, tortul a avut aproximativ 2 metri și 6 etaje, fiind o adevărată operă de artă la care s-a muncit pentru elementele de decor realizate manual din pastă de zahăr vreme de 3 săptămâni.

La prima petrecere a micuțului David au fost prezente aproximativ 140 de persoane, iar momentele artistice au fost asigurate de Jo, Anda Adam și What’s Up. Pe scenă a urcat și fericitul tătic George, iar Andreea Bănică și Kamara au avut și ei scurte momente artistice spre deliciul invitaților. Evenimentul a purtat semnatura Ama Haralambie (Ghidul Miresei).


  Iti place acest articol?

Similare

Parerea ta conteaza

Adresa de email nu va fi publicata. Campurile marcate cu * sunt obligatorii.

Puteti folosi urmatoarele tag-uri si atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Logheaza-te

Suete - fiecare zi incepe cu tine

Username/E-mail:

Parola:

Daca nu ai cont

Creaza-ti cont

Suete - fiecare zi incepe cu tine

Username:

Adresa de e-mail:

Parola:

Confirmare parola:

Te rugam introdu cuvintele de mai jos:

Parola uitata

Suete - fiecare zi incepe cu tine

Username/E-mail:

Multumim

Vei primi un mesaj de confirmare pe adresa de email personala. Dupa care vedem noi daca iti dam acces :)