Suete

Home / Muzica/ Vedete

Andreea Dogaru a făcut furori la Bucharest Fashion Week!

Designerul Andreea Dogaru și-a prezentat colecția de rochii de seară, ”Noblesse”, în prima seară la Bucharest Fashion Week! Evenimentul s-a desfășurat în perioada 21-23 aprilie al un local de lux din Otopeni.

Andreea Dogaru a închis Bucharest Fashion Week cu o colecție intitulată sugestiv ”Noblesse”. Creațiile tânărului designer au impresionat la maxim, publicul prezent. Ea a revenit la cea de a 27 –a ediție a festivalului de modă, cu o colecție inspirată de celebrele păpuși Barbie. Rochiile semnate de Andreea Dogaru vin în ajutor femeilor, care își doresc să arate ca niște adevărate prințese. În prezentarea designerei a defilat și Alina, fosta concurentă de la emisiunea ”Bravo, ai stil!”, de la Kanal D, care a optat pentru o rochie superbă în nuanțe de albastru și alb. Designerul a folosit materiale prețioase, iar culorile predominante ale colecției au fost cele pastel, de la rose quartz până la blue serenity. Rochiile Andreei au făcut furori mai ales în rândul sexului feminin.


  Iti place acest articol?

Similare

Parerea ta conteaza

Adresa de email nu va fi publicata. Campurile marcate cu * sunt obligatorii.

Puteti folosi urmatoarele tag-uri si atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Logheaza-te

Suete - fiecare zi incepe cu tine

Username/E-mail:

Parola:

Daca nu ai cont

Creaza-ti cont

Suete - fiecare zi incepe cu tine

Username:

Adresa de e-mail:

Parola:

Confirmare parola:

Te rugam introdu cuvintele de mai jos:

Parola uitata

Suete - fiecare zi incepe cu tine

Username/E-mail:

Multumim

Vei primi un mesaj de confirmare pe adresa de email personala. Dupa care vedem noi daca iti dam acces :)