Suete

Home / Vedete

Andreea Dogaru este însărcinată!

Creatoarea de modă Andreea Dogaru, cunoscută și drept cea care le îmbracă pe vedetele autohtone, va deveni mamă.

Tânăra, în vârstă de 31 de ani este gravidă în patru luni și jumătate. Ea a împărtășit vestea, dar totodată bucuria de a aduce pe lume primul său copil, și cu prietenii ei virtuali. Andreea Dogaru a primit o mulțime de mesaje de felicitare. Andreea Dogaru a debutat în anul 2010 în lumea designerilor vestimentari români, devenind în scurt timp un nume foarte apreciat în România.În 2013 a fost desemnată cel mai bine cotat designer al anului. A fost declarată designerul anului 2014 în România și a ajuns deja la peste 30 de colecții, pe care le prezintă pe podiumurile  naționale și internaționale de modă, iar în decembrie 2015, a fost declarată cel mai bun designer de couture la Romanian Fashion Awards. Mai mult, participarea în decembrie 2016 la Bucharest Fashion Week i-a adus Andreei  încă un premiu important, ”cel mai bun designer de rochii de seară”.

Designerul a făcut senzație și la ultimele ediții ale celui mai important festival de modă de la noi. În decembrie, în colecția acesteia a defilat pentru ea, Irina Columbeanu, iar în septembrie anul trecut, mireasa colecției pe care a prezentat-o în Dubai a fost Ramona Gabor.


  Iti place acest articol?

Similare

Parerea ta conteaza

Adresa de email nu va fi publicata. Campurile marcate cu * sunt obligatorii.

Puteti folosi urmatoarele tag-uri si atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Logheaza-te

Suete - fiecare zi incepe cu tine

Username/E-mail:

Parola:

Daca nu ai cont

Creaza-ti cont

Suete - fiecare zi incepe cu tine

Username:

Adresa de e-mail:

Parola:

Confirmare parola:

Te rugam introdu cuvintele de mai jos:

Parola uitata

Suete - fiecare zi incepe cu tine

Username/E-mail:

Multumim

Vei primi un mesaj de confirmare pe adresa de email personala. Dupa care vedem noi daca iti dam acces :)