Suete

Home / Moda/ Vedete

Andreea Dogaru revine cu o colecție gotică la Bucharest Fashion Week!

Designerul vedetelor, Andreea Dogaru, revine pe podiumul de la Bucharest Fashion Week cu o colecție gotică, intitulată “Black widow”.

Designerul Andreea Dogaru va prezenta duminică, 3 decembrie, în cea de a treia seară a celui mai important eveniment de modă de la noi, Bucharest Fashion Week. ”Ca fiecare colecție a mea, “Black widow” este o extensie a personalității mele. Pentru că stilul gotic se opune oricăror convenții larg răspândite în modă și încearcă evitarea conformismului. Colecția denumită “Back widow” pe care o prezint acum la Bucharest Fashion Week, este una de factura întunecată, uneori morbidă, eroticizată. “Black widow” de inspirație gotică, spune o poveste despre frumusețe și despre groază, te invită să experimentezi, te provoacă să preiei puterea și să fii tu persoana care decide. Opulență, decadență și individualismul sunt aspecte de bază ale acestei colecții”, spune Andreea Dogaru, care va deveni, în curând mamă, pentru prima dată.


  Iti place acest articol?

Similare

Parerea ta conteaza

Adresa de email nu va fi publicata. Campurile marcate cu * sunt obligatorii.

Puteti folosi urmatoarele tag-uri si atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Logheaza-te

Suete - fiecare zi incepe cu tine

Username/E-mail:

Parola:

Daca nu ai cont

Creaza-ti cont

Suete - fiecare zi incepe cu tine

Username:

Adresa de e-mail:

Parola:

Confirmare parola:

Te rugam introdu cuvintele de mai jos:

Parola uitata

Suete - fiecare zi incepe cu tine

Username/E-mail:

Multumim

Vei primi un mesaj de confirmare pe adresa de email personala. Dupa care vedem noi daca iti dam acces :)