Suete

Home / Moda

C&A – colectia Back To School 2017

C&A a lansat azi, in toate magazinele din Romania, colectia Back To School 2017 pentru copii. Comunicata catre clienti, la nivel national, printr-un catalog de 8 pagini al carui titlu inspira incredere si relaxare – Cel mai cool BACK TO SCHOOL – colectia prezinta cele mai bune oferte de tinute pentru copii, aducand o mana de ajutor si inspiratie parintilor.

Piesele in carouri si articolele cu un puternic aer sportish realizate din Bumbac Organic sunt cele pe care C&A mizeaza in colectia Back To School 2017, iar preturile avantajoase vin in sprijinul parintilor in cautare de tinute captivante pentru fiecare zi de scoala.

Colectia Back To School 2017 permite creearea de combinatii sub 90RON , astfel incat atat parintii cat si copii sa fie la fel de bucurosi pentru inceperea noului an scolar. Sezon dupa sezon, colectiile C&A sunt rezultatul muncii unei echipe de design in-house, cu birouri de creatie in sediile companiei din Dusseldorf si Bruxelles.

 


  Iti place acest articol?

Similare

Parerea ta conteaza

Adresa de email nu va fi publicata. Campurile marcate cu * sunt obligatorii.

Puteti folosi urmatoarele tag-uri si atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Logheaza-te

Suete - fiecare zi incepe cu tine

Username/E-mail:

Parola:

Daca nu ai cont

Creaza-ti cont

Suete - fiecare zi incepe cu tine

Username:

Adresa de e-mail:

Parola:

Confirmare parola:

Te rugam introdu cuvintele de mai jos:

Parola uitata

Suete - fiecare zi incepe cu tine

Username/E-mail:

Multumim

Vei primi un mesaj de confirmare pe adresa de email personala. Dupa care vedem noi daca iti dam acces :)