Suete

Home / Vedete

Cântăreața Maria Andreea i-a luat un interviu în exclusivitate pentru România îndrăgitei artiste Lara Fabian

Cântăreața Maria Andreea a lăsat rolul de artist în favoarea rolului de jurnalist și nu oricum, ci pentru a-i lua un interviu Larei Fabian în cadrul turneului Camouflage. Lara Fabian revine în România pe 29 martie la Cluj Napoca și 31 martie la București și este așteptată cu brațele deschise de fanii români.

Cu ocazia aceasta, Maria Andreea a fost invitată în Statele Unite de echipa internațională a Larei pentru a-i lua un interviu in exclusivitate pentru fanii din România. ”Un interviu pe care l-am făcut cu mult drag, cu atât mai mult cu cât este vorba despre o artistă pe care o îndrăgesc de ani de zile. O persoană caldă, naturală care emană frumusețe prin toți porii. Mi-am luat rolul de jurnalistă în serios și i-am pregătit Larei Fabian niște întrebări la care, zic eu, a răspuns cu plăcere. Rolul de cântăreață – jurnalistă e cel mai tare pentru că știu exact ce simte un artist. Vă invit să urmăriți interviul și, dacă nu ați făcut-o încă, să vă cumpărați bilete la concertele ei din România: Cluj – 29 martie, București- 31 martie. Camouflage are toate ingredientele unui concert pe placul tuturor. De la muzică de suflet la piese dansante. Dar trebuie sa vă convingeți singuri. Pe mine m-a hipnotizat cu vocea ei serafică. O onoare pentru mine să fiu alături de minunata și senzaționala artistă, Lara Fabian.Je t’aime Lara!” a scris Maria Andreea pe pagina oficială de Facebook la descrierea interviului realizat cu Lara Fabian.

Cunoscută pentru piesa Reina, cântăreața Maria Andreea a absolvit facultatea de jurnalism, iar interviul cu Lara Fabian este primul de acest gen. Se pare însă, cu succes. În câteva zile, interviul a adunat zeci de mii de vizualizări și a fost distribuit de fanii Larei din întreaga lume.

Întregul interviu poate fi vizionat mai jos:
https://www.youtube.com/watch?v=FRoQloUtmj0&t=155s


  Iti place acest articol?

Similare

Parerea ta conteaza

Adresa de email nu va fi publicata. Campurile marcate cu * sunt obligatorii.

Puteti folosi urmatoarele tag-uri si atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Logheaza-te

Suete - fiecare zi incepe cu tine

Username/E-mail:

Parola:

Daca nu ai cont

Creaza-ti cont

Suete - fiecare zi incepe cu tine

Username:

Adresa de e-mail:

Parola:

Confirmare parola:

Te rugam introdu cuvintele de mai jos:

Parola uitata

Suete - fiecare zi incepe cu tine

Username/E-mail:

Multumim

Vei primi un mesaj de confirmare pe adresa de email personala. Dupa care vedem noi daca iti dam acces :)