Suete

Home / Muzica/ Vedete

Ce face Temișan după operația de hernie de disc! Află unde se întoarce pe scenă

Aurelian Temișan a revenit în forță după operația de hernie de disc. Are spectacole, a făcut un videoclip nou și are în continuare colaborare cu Antena 1, unde este jurat la ”Te cunosc de undeva”.

Aurelian Temișan a renăscut la patru luni de la operația de hernie de disc pe care a suferit-o în vară. Artistului îi merge acum foarte bine: a revenit cu un proiect nou, este solicitat în numeroase spectacole în care merge să susțină programe artistice. Pe 7, 14 și 21 noiembrie, de la ora 19.00, Temișan va cânta în București la Teatrelli, alături de George Natsis (pian), Vlad Popescu (baterie), Adrian Flautistu (contra-bas), într-un spectacol intitulat ”soul Serenade”, prezentat de Cristi Marica.

Apoi, videoclipul lansat în urmă cu o lună de zile, cel al piesei ”Of, ce doare” compusă de Mihai Alexandru se bucură de mare succes, având aproape 1 000 000 de vizualizări pe youtube. În plus, weekend-ul trecut, el a cântat piesa și în cadrul unui eveniment la Londra. La scurt timp după lansarea clipului a filmat un flashmob în Parcul Lumea Copiilor, la sugestia lui Mihai Alexandru, unde sute de bucureșteni s-au strâns să danseze alături de ei. În plus, Temișan continuă să apară la Antena 1 în calitate de jurat la emisiunea ”Te cunosc de undeva”, alături de Andreea Bălan, Ozana Barabancea și Andrei Aradits.

Iată videoclipul cu care face furori acum, Temișan și filmul flashmob-ului din parc.


  Iti place acest articol?

Similare

Parerea ta conteaza

Adresa de email nu va fi publicata. Campurile marcate cu * sunt obligatorii.

Puteti folosi urmatoarele tag-uri si atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Logheaza-te

Suete - fiecare zi incepe cu tine

Username/E-mail:

Parola:

Daca nu ai cont

Creaza-ti cont

Suete - fiecare zi incepe cu tine

Username:

Adresa de e-mail:

Parola:

Confirmare parola:

Te rugam introdu cuvintele de mai jos:

Parola uitata

Suete - fiecare zi incepe cu tine

Username/E-mail:

Multumim

Vei primi un mesaj de confirmare pe adresa de email personala. Dupa care vedem noi daca iti dam acces :)