Suete

Home / Vedete

Cojo si Andrei Vitan se pregatesc de nunta!

Inca un cuplu din muzica romaneasca se pregateste de casatorie anul acesta, in luna octombrie. Este vorba de Anca Cojocaru, pe care toata lumea o stie de la X Factor, care apoi s-a lansat in lumea muzicala cu numele de CoJo si a colaborat cu Adi Sina dar si Andrei Vitan care a participat in 2015 la “Vocea Romaniei”. Cei doi s-au cunoscut la un concurs de Karaoke acum cinci ani si de atunci traiesc o poveste fierbinte de iubire.

“Am cerut-o in decembrie, pe 2, anul trecut si la biserica ne am logodit in luna mai. Am programat nunta la Saftica, la Salon de Mariaj pe 6 octombrie. Am ales meniul, care e format din preparate moderne dar si clasice, ca sa fie multumita toata lumea”, ne-a povestit Andrei Vitan.

Cand ne am cunoscut eram la Karoke si am cantat piesa Stay, de la Rihanna. Si am zis ca e foarte tare sa inregistram noi melodia si sa dansam pe ea”, ne-au spus cei doi artisti. Si daca tot am vorbit de muzica, cei doi cantareti ne-au aratat si cele mai recente piesele lansate, caci au in plan si altele pe care le vor inregistra cat de curand. Andrei Vitan – Temperatura si CoJo cu piesa “Eu femeie, tu barbat”.

https://www.youtube.com/watch?v=GZ95yFC6w9Q
https://www.youtube.com/watch?v=Zv5v4e7ROOk


Similare

Parerea ta conteaza

Adresa de email nu va fi publicata. Campurile marcate cu * sunt obligatorii.

Puteti folosi urmatoarele tag-uri si atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Logheaza-te

Suete - fiecare zi incepe cu tine

Username/E-mail:

Parola:

Daca nu ai cont

Creaza-ti cont

Suete - fiecare zi incepe cu tine

Username:

Adresa de e-mail:

Parola:

Confirmare parola:

Te rugam introdu cuvintele de mai jos:

Parola uitata

Suete - fiecare zi incepe cu tine

Username/E-mail:

Multumim

Vei primi un mesaj de confirmare pe adresa de email personala. Dupa care vedem noi daca iti dam acces :)