Suete

Home / Stiri

Concert La Familia – sold out categoria VIP

Concertul La Familia, „Poveste de cartier”, care va avea loc sambata 21 aprilie, la Arenele Romane a inregistrat sold out la Categoria de bilete VIP. Aceasta categorie presupune ca dupa spectacol fanii sa ramana si la o intalnire personala cu Puya si Sisu. In backstage, ei vor interactiona cu artistii, bucurandu-se de postere semnate, poze cu artistii si cate un CD semnat. Mai mult, accesul posesorilor acestei categorii de bilete se va face incepand cu ora 14.00, ei avand posibilitatea de a participa si la probele de sunet.

Fiecare zi e o poveste / O nouă speranţă-n fiecare zi / Aceeaşi poveste de cartier / Şi mereu te întrebi ce câştigi de la viaţă!” În urmă cu 20 de ani, aceste versuri răsunau din casetofoanele multor fani ai trupei La Familia. “Poveste de cartier”  purta în 1998 poziția numărul 9 pe albumul “Nicăieri nu-i ca acasă”. Era cel de-al doilea album al La Familia, lansat pe 6 mai 1998, atât pe casetă cât și pe CD și vândut în aproximativ 70.000 de exemplare în toată țara. La două decenii distanță de acest moment, Puya și Sișu revin în fața fanilor într-un concert la Arenele Romane, în data de 21 Aprilie, ora 20.00.

Portile se vor deschide la orele 18:00 pentru cumparatorii de Early Entry, categorie la vanzare cu pretul de 80 de lei. Pentru ceilalti, intrarea de va face la 19:00. Bilete se vor putea achizitiona la pretul de 50 de lei si la intrare, incepand cu orele 15:00 .


  Iti place acest articol?

Similare

Parerea ta conteaza

Adresa de email nu va fi publicata. Campurile marcate cu * sunt obligatorii.

Puteti folosi urmatoarele tag-uri si atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Logheaza-te

Suete - fiecare zi incepe cu tine

Username/E-mail:

Parola:

Daca nu ai cont

Creaza-ti cont

Suete - fiecare zi incepe cu tine

Username:

Adresa de e-mail:

Parola:

Confirmare parola:

Te rugam introdu cuvintele de mai jos:

Parola uitata

Suete - fiecare zi incepe cu tine

Username/E-mail:

Multumim

Vei primi un mesaj de confirmare pe adresa de email personala. Dupa care vedem noi daca iti dam acces :)