Suete

Home / TV/ Vedete

Costi Diţă din “Las Fierbinţi” într-un nou rol!

Costi Diță și Cosmin Natanticu vor spune în curând Pe bune?!, numai la Pro TV! Cei doi actori de comedie sunt căpitanii celor două echipe ale game show-ului prezentat de Andi Moisescu. Carismatici și amuzanți, Costi și Cosmin sunt pregătiți să facă echipă în această toamnă, au o chimie foarte bună, însă vor fi și rivali, luptând cu toate armele pentru supremație și pentru a da cele mai bune răspunsuri unor întrebări la care nu mulți s-ar fi gândit vreodată.

Competiția va fi aprigă, însă totul se va desfășura într-o notă extrem de amuzantă și imprevizibilă totodată. Costi Diță și Cosmin Natanticu vor fi responsabili de buna dispoziție din fiecare ediție a emisiunii, împreună cu vedetele pe care le vor avea alături de ei în echipe, dar și de susținătorii acestora, care vor fi implicați activ în joc.

Bucuros să fie pe bune căpitan de echipă, Costi Diță a declarat: ”Am, în sfârșit,  șansa sa fiu căpitan și trebuie sa recunosc că de mic am cam râvnit la titulatura asta. Această dorință ascunsă a mea a pornit încă de pe băncile școlii când, la limba română, am ajuns la poezia lui Vasile Alecsandri, Dan, căpitan de plai.  Plus că toată copilăria am tot auzit pomenindu-se în jurul meu titlul ăsta: căpitan de echipă în sus, căpitan de județ în jos… în fine. Ei, acum pot să spun că a venit în sfârșit  și momentul meu! Acum, lăsând gluma la o parte, sunt  încântat să lucrez la acest proiect si sper ca oamenii care ne vor urmări să râdă, să afle lucruri noi și să își încarce bateriile pentru a doua zi , alături de noi.”.

Cosmin Natanticu, încântat de această nouă provocare, a spus: ”Emoție, bucurie și încântare sunt primele cuvinte care îmi vin in minte când vorbesc despre emisiunea Pe bune?!. Și chiar pe bune sunt căpitan de echipă alături de Costi Diță, iar prezentator Andi Moisescu! Ce să-mi doresc mai mult? Aaa, da! Să știu răspunsurile la toate întrebările puse de Andi, deși este imposibil. Pot să spun că va fi o emisiune cel puțin interesantă și plină de umor. Îmi place și cum sună: căpitan Natanticu! Vouă cum vi se pare? Acum, pe bune, uită-te la emisiune și spune pe bune că n-am dreptate! Căpitan Natanticu, căpitan Costi și Amiral Andi: VÂNT DIN PUPĂ! Vă pup!”.

În această toamnă, vom afla o mulțime de lucruri inedite, vom fi surprinși de răspunsuri și reacții fabuloase și vom spune de fiecare dată uimiți: Pe bune?!, numai la Pro TV!

 


  Iti place acest articol?

Similare

Parerea ta conteaza

Adresa de email nu va fi publicata. Campurile marcate cu * sunt obligatorii.

Puteti folosi urmatoarele tag-uri si atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Logheaza-te

Suete - fiecare zi incepe cu tine

Username/E-mail:

Parola:

Daca nu ai cont

Creaza-ti cont

Suete - fiecare zi incepe cu tine

Username:

Adresa de e-mail:

Parola:

Confirmare parola:

Te rugam introdu cuvintele de mai jos:

Parola uitata

Suete - fiecare zi incepe cu tine

Username/E-mail:

Multumim

Vei primi un mesaj de confirmare pe adresa de email personala. Dupa care vedem noi daca iti dam acces :)