Suete

Home / Vedete

Designerul Andreea Dogaru, sexy într-o rochie de 1500 euro la un eveniment

Designerul Andreea Dogaru a făcut furori la o nuntă în weekend, cu o rochie sclipitoare, realizată chiar de ea, dar și cu posteriorul sexy, bombat, cu care a rămas după naștere.

Andreea Dogaru a făcut senzație într-o rochie pe care a creat-o chiar ea, pentru un eveniment privat la care a participat în weekend. Rochia îmbrăcată de designerul nostru a fost una sclipitoare, lungă, despicată pe picior, care i-a scos în evidență, în special fundul, sexy și a costat 1500 euro.

Cu toate că a slăbit enorm de când l-a adus pe lume pe băiețelul ei, Frederique Bogdan (7 luni și jumătate), designerul se poate lăuda acum că are un fund de braziliancă, la fel de sexy ca al celebrei Kim Kardashian, cu mențiunea că aceasta din urmă nu îl are natural, cu după un implant cu silicon, după ce a trecut pe la medicul estetician. Cum era de așteptat, Andreea a atras toate privirile la nunta la care a participat alături de logodnicul ei, Bogdan.


Similare

Parerea ta conteaza

Adresa de email nu va fi publicata. Campurile marcate cu * sunt obligatorii.

Puteti folosi urmatoarele tag-uri si atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Logheaza-te

Suete - fiecare zi incepe cu tine

Username/E-mail:

Parola:

Daca nu ai cont

Creaza-ti cont

Suete - fiecare zi incepe cu tine

Username:

Adresa de e-mail:

Parola:

Confirmare parola:

Te rugam introdu cuvintele de mai jos:

Parola uitata

Suete - fiecare zi incepe cu tine

Username/E-mail:

Multumim

Vei primi un mesaj de confirmare pe adresa de email personala. Dupa care vedem noi daca iti dam acces :)