Suete

Home / Vedete

Doi artiști de la noi sunt invitați încă de acum să cânte în Israel la Revelionul 2019

Alina și Romeo de la Alesis sunt antamați încă de pea cum pentru anul următor să le cânte românilor din Israel. Acest lucru este posibil în urma show-ului pe care l-au susținut la un festival de la Marea Moartă la final de an. Alina și Romeo de la Formația Alesis au cântat la un festival organizat la un hotel de lux de la Marea Moartă pentru românii din Israel. Cei doi soți au fost însoțiți de patru dansatori și au avut un succes nebun. Artiștii le-au oferit spectatorilor un show rusesc, mexican, țigănesc, iar la final le-au cântat câteva valsuri și tango-uri. Mai mult, spectatorii au fost încântați și de piesele pe care Alina și Romeo le-au cântat în limba ebraică, moment în care au ridicat sala în picioare, iar spectatorilor le-au dat lacrimile. La același eveniment au mai susținut programe artistice și Angela Rusu și băieții de la Haiducii.

Cu acest prilej, Alina și Romeo au vizitat locurile sfinte, alături de colegi de la Haiducii, aceștia fiind pentru prima dată în Țara Sfântă.  Ei s-au închinat la Mormântul lui Isus, la Grădina Ghetsimani și la Mormântul Maicii Domnului, au mers pe Drumul Crucii și au vizitat și Zidul Plângerii.  Luna viitoare, Alina și Romeo îi vor însoți într-un turneu american pe Fuego și Irina Loghin, care se află de ieri peste Ocean.


  Iti place acest articol?

Similare

Parerea ta conteaza

Adresa de email nu va fi publicata. Campurile marcate cu * sunt obligatorii.

Puteti folosi urmatoarele tag-uri si atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Logheaza-te

Suete - fiecare zi incepe cu tine

Username/E-mail:

Parola:

Daca nu ai cont

Creaza-ti cont

Suete - fiecare zi incepe cu tine

Username:

Adresa de e-mail:

Parola:

Confirmare parola:

Te rugam introdu cuvintele de mai jos:

Parola uitata

Suete - fiecare zi incepe cu tine

Username/E-mail:

Multumim

Vei primi un mesaj de confirmare pe adresa de email personala. Dupa care vedem noi daca iti dam acces :)