Suete

Home / TV/ Vedete

Foști colegi de facultate, Andreas Petrescu și Alina Chivulescu sunt soț și soție în “O grămadă de caramele”

Se cunosc de mai bine de două decenii, însă anul acesta, au ajuns să lucreze pentru prima dată împreună. Foști colegi de facultate, Andreas Petrescu și Alina Chivulescu sunt soț și soție în serialul O grămadă de caramele, pe care Happy Channel îl pregătește pentru această toamnă.

Duminică (17 septembrie), de la ora 17.50, telespectatorii se vor întâlni cu personajele interpretate de Andreas Petrescu și Alina Chivulescu (Emil și Nora Șerban), când Antena 1 va difuza primul episod din cel mai așteptat proiect al toamnei. Din 18 septembrie, în fiecare luni și marți, de la ora 19.00, “O grămadă de caramele” își continuă povestea numai la postul de televiziune Happy Channel.

Deși, se cunosc încă din perioada studenției, cei doi actori au ajuns să lucreze tocmai acum împreună. “Ne știm de peste 20 de ani, am fost colegi de facultate, dar este primul an în care colaborăm, prima piesă de teatru, primul serial – <<O grămadă de caramele>>.”, mărturisește Alina Chivulescu, care o interpretează pe Nora Șerban în producția Happy Channel. “Eu am fost în clasa domnului Mircea Albulescu, Andreas era student în clasa doamnei profesoare Sanda Manu. Deci, pe culoare, la examene, ne vedeam. Am fost colegi la Actorie, ATF (Academia de Teatru și Film) se numea atunci. Iar acum, de jumătate de an, jucăm în aceeași piesă de teatru, scrisă de el (<<Te iubesc, dar nu pe tine>>). Și în piesa de teatru, ca și în serialul “O grămadă de caramele”, îi sunt soție, și acolo mă înșală. Mi se pare cam mult”, povestește actrița, amuzată de situație. În luna septembrie, Andreas Petrescu și Alina Chivulescu vor putea fi urmăriți la Teatrul de Comedie, iar din 18 septembrie, lunea și marțea, de la ora 19.00, numai la Happy Channel, în serialul filmat integral cu telefonul mobil.

“<<O grămadă de caramele>> înseamnă primul serial adevărat din viața mea. <<Când mama nu-i acasă>> a fost primul, dar <<O grămadă de caramele>> este serialul la care visam pe vremea când mă uităm la televizor, la celelalte grămezi de seriale pe care le făcea doamna Ruxandra Ion. Înseamnă într-un fel debutul meu, mă simt ca la 23 de ani! În viață îți dorești niște lucruri, iar la un moment dat se împlinesc și, într-un fel, te raportezi la vârsta pe care o aveai când ai început să visezi la ele., declară Andreas Petrescu.

iSerialul “Când mama nu-i acasă”, lansat în această primăvară, continuă cu “O grămadă de caramele”. Produs de Ruxandra Ion, după scenariul Simonei Macovei, în regia lui Radu Grigore, primul episod din “O grămadă de caramele” se vede duminică (17 septembrie), de la ora 17.50, la Antena 1, iar din 18 septembrie, povestea continuă exclusiv la postul de televiziune Happy Channel, în fiecare luni și marți, la ora 19.00. Fii cu ochii pe Happy! 

 


  Iti place acest articol?

Similare

Parerea ta conteaza

Adresa de email nu va fi publicata. Campurile marcate cu * sunt obligatorii.

Puteti folosi urmatoarele tag-uri si atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Logheaza-te

Suete - fiecare zi incepe cu tine

Username/E-mail:

Parola:

Daca nu ai cont

Creaza-ti cont

Suete - fiecare zi incepe cu tine

Username:

Adresa de e-mail:

Parola:

Confirmare parola:

Te rugam introdu cuvintele de mai jos:

Parola uitata

Suete - fiecare zi incepe cu tine

Username/E-mail:

Multumim

Vei primi un mesaj de confirmare pe adresa de email personala. Dupa care vedem noi daca iti dam acces :)