Suete

Home / Vedete

Înainte de botez, Alessia a ajuns pe mâna medicului estetician!

La scurt timp după ce a devenit mămică, cântăreața Alessia a apelat la un truc de frumusețe care să îi îmbunătățească rapid imaginea: blefaroplastie (chirurgia pleoapelor). Cu ajutorul acestei intervenții, medicul Khalid Al-Falah de la Soma Clinic a îndepărtat excesul tegumentar și grăsos de la nivelul pleoapelor superioare. “Este o intervenție relativ simplă ce se poate realiza atât pentru pleoapele inferioare, cât și pentru cele superioare. O astfel de intervenție durează aproximativ 30 de minute, iar pacienta are nevoie de zece zile de recuperare, să urmeze tratamentul profilactic și apoi să se bucure de rezultat”, ne-a mărturisit dr. Khalid Al-Falah.

După terminarea intervenției, Alessia zâmbea fericită și ne-a povesit cum a decurs totul. “Cu ajutorul unor intervenții de bun simț, vreau să arăt cât se poate de bine la botezul fiului meu, Alvin. Consider că această intervenție nu a fost un moft, ci o necesitate. Mă deranja că nu puteam avea un machiaj adecvat, mai ales la concerte. Mă simt foarte bine, nu am simțit absolut nimic, am povestit, nici nu mi-am dat seama când a trecut timpul. Am simțit doar înțepătura anesteziei. Chiar nu mă așteptam să fie atât de simplu”, a povestit Alessia.


  Iti place acest articol?

Similare

Parerea ta conteaza

Adresa de email nu va fi publicata. Campurile marcate cu * sunt obligatorii.

Puteti folosi urmatoarele tag-uri si atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Logheaza-te

Suete - fiecare zi incepe cu tine

Username/E-mail:

Parola:

Daca nu ai cont

Creaza-ti cont

Suete - fiecare zi incepe cu tine

Username:

Adresa de e-mail:

Parola:

Confirmare parola:

Te rugam introdu cuvintele de mai jos:

Parola uitata

Suete - fiecare zi incepe cu tine

Username/E-mail:

Multumim

Vei primi un mesaj de confirmare pe adresa de email personala. Dupa care vedem noi daca iti dam acces :)