Suete

Home / TV/ Vedete

Irina Columbeanu, invitată a unui show pentru copiii

Fiica Monicai Gabor si a lui Irinel Columbeanu a dat primul sau interviu intr-o emisiune adevarata. Mai mult, interviul a fost luat de gemenele Ana & Nicole Stan, fiicele cunoscutului om de afaceri Nicusor Stan, care din 5 august au emisiune la Nova TV.

”Ambasad’Or Play” by Ana & Nicole Stan este singura emisiunea TV din România unde copiii ii descos si intervieveaza pe “oamenii mari”, personalitati si vedete romanesti actuale. Interviuri calde si sincere, pe care le veti putea urmari in fiecare sfarsit de saptamana la Nova Tv, incepand din 5 august, de la ora 18:30!
Vedete TV,  sportivi, artisti, personalitati de seama ale Romaniei fac dezvaluiri in exclusivitate despre copilaria si adolescenta lor, despre cum a fost inceputul lor de drum pana sa reuseasca in domeniul ce i-a consacrat, ce preferinte aveau in materie de filme, mancare, jocuri, timp liber, alaturi de ultimele dezvaluiri profesionale si personale. Veti afla si care sunt principalele tendinte in moda, trucuri de infrumusetare si secrete ascunse ale celebritatilor. Cei mici se vor intalni cu vedetele lor preferate, de la care vor afla cum isi petrec vara si cum se distrau ei cand erau mici in vacanta mare, atat de asteptata.

Gemenele Ana şi Nicole sunt deja obişnuite cu camerele şi reflectoarele, defilând pe scena celui mai important festival de modă din România – Bucharest Fashion Week, iar alături de tatăl lor, antreprenorul şi wedding planner-ul Nicuşor Stan, participă la evenimente culturale importante.
„Cei mici îşi vor intalni vedetele preferate şi îi vor descoperi aşa cum erau aceştia în copilărie. Informaţia va ajunge mai uşor la ei şi va fi mai interesant să asculte astfel, printre întrebări legate de jocuri, relaxare, vacanţă, preferinţe vestimentare şi gastronomice, sfaturi de viaţă utile pentru când vor creşte. Totodată, părinţii vor primi toate noutăţile şi informaţiile utile pe teme sportive, medicale, lifestyle, timp liber, beauty, fashion de la cei mai buni specialişti din aceste domenii”, a explicat Adela Diaconu, producătorul showu-ului care va fi difuzat săptămânal de o televiziune locală braşoveană, începând din 5 august (ora 18.30).


  Iti place acest articol?

Similare

Parerea ta conteaza

Adresa de email nu va fi publicata. Campurile marcate cu * sunt obligatorii.

Puteti folosi urmatoarele tag-uri si atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Logheaza-te

Suete - fiecare zi incepe cu tine

Username/E-mail:

Parola:

Daca nu ai cont

Creaza-ti cont

Suete - fiecare zi incepe cu tine

Username:

Adresa de e-mail:

Parola:

Confirmare parola:

Te rugam introdu cuvintele de mai jos:

Parola uitata

Suete - fiecare zi incepe cu tine

Username/E-mail:

Multumim

Vei primi un mesaj de confirmare pe adresa de email personala. Dupa care vedem noi daca iti dam acces :)