Suete

Home / TV/ Vedete

Las Fierbinți revine pe 12 septembrie cu sezonul 12!

Aventurile fierbințenilor continuă cu un sezon plin de umor, situații la limita imposibilului, dar și cu noi personaje, care le vor da mari bătăi de cap lui Bobiță, Celentano, Giani, Gianina, Vasile, Dalida, Dorel, Rață, Brânzoi și restul găștii din Las Fierbinți!

Marți, 12 septembrie, de la ora 20:30, cel mai urmărit serial românesc revine cu un nou sezon, în care îndrăgitele personaje fac tot posibilul pentru a-și atinge obiectivele: să le reușească fiecare combinație, să facă rost de mai mulți bani, să scape de datorii, dar și să…își găsească jumătatea perfectă!

Filmările sunt deja în toi, iar echipa de producție a pregătit multe surprize în acest sezon. Dragoș Buliga, regizorul serialului Las Fierbinți, spune despre sezonul cu numărul 12: „Începem noul sezon în forță cu un episod special, care aduce multă acțiune. Îmi place ca o dată la ceva timp să experimentez și să aduc situații neobișnuite în serial. Asta se întâmplă în primul episod și, deși va părea serios, vă asigur că nu e. În continuare, totul va reveni la normal (dacă ceva se poate numi așa în Fierbinți), dar vor apărea personaje noi de care sper să vă  atasați și să le îndrăgiți. Ca surpriză, se întorc și câteva personaje din trecut. Nu vreau să le divulg, veți afla cât de curând.

Începând cu 12 septembrie, în fiecare marți și joi de la 20:30, fierbințenii revin cu un nou sezon, iar țara o arde din nou pe comedie!

Las Fierbinți – Țara o arde pe comedie!


  Iti place acest articol?

Similare

Parerea ta conteaza

Adresa de email nu va fi publicata. Campurile marcate cu * sunt obligatorii.

Puteti folosi urmatoarele tag-uri si atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Logheaza-te

Suete - fiecare zi incepe cu tine

Username/E-mail:

Parola:

Daca nu ai cont

Creaza-ti cont

Suete - fiecare zi incepe cu tine

Username:

Adresa de e-mail:

Parola:

Confirmare parola:

Te rugam introdu cuvintele de mai jos:

Parola uitata

Suete - fiecare zi incepe cu tine

Username/E-mail:

Multumim

Vei primi un mesaj de confirmare pe adresa de email personala. Dupa care vedem noi daca iti dam acces :)