Suete

Home / Vedete

Laura Zapata a ajuns pe mâna medicilor esteticieni din România!

Celebra actriță de telenovele ajunsă în România pentru a doua oară și-a dorit să meargă și de această dată la medicul estetician pentru o nouă terapie de înfrumusețare. De această dată, Laura Zapata a ales Soma Clinic și o procedură de lifting facial cu radiații infraroșii. “Rezultatele au fost vizibile imediat, iar tenul meu arată de parcă am suferit o intervenție chirurgicală. D-na dr. Nicoleta Ferariu mi-a recomandat procedura Skin Tyte atât pentru față cât și pentru gât. Mi-a explicat că acest tratament non-invaziv îmbunătățește tonusul pielii, acționând asupra ridurilor și laxității pielii. A fost o procedură nedureroasă, dar cu un rezultat spectaculos”, a mărturisit încântată Laura Zapata.

Medicii Nicoleta Ferariu și Khalid Al-Falah au avut grijă ca sora Thaliei să beneficieze de tratamentul preferat al vedetelor de la Hollywood, explicându-i pas cu pas fiecare etapă a terapiei. “Procedura Skin Tyte utilizează radiații infraroșii care ajung în dermul profund unde produc încălzirea acestuia,urmată de coagularea parțială și contracția colagenului. Îmbunătățește laxitatea pielii prin remodelarea colagenului dermal. Prin aplicarea acestor unde luminoase se inițiază un proces natural de regenerare prin care se crează o nouă rețea de fibre de colagen care conferă pielii o nouă fermitate”, ne-a declarat dr. Khalid Al-Falah.


  Iti place acest articol?

Similare

Parerea ta conteaza

Adresa de email nu va fi publicata. Campurile marcate cu * sunt obligatorii.

Puteti folosi urmatoarele tag-uri si atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Logheaza-te

Suete - fiecare zi incepe cu tine

Username/E-mail:

Parola:

Daca nu ai cont

Creaza-ti cont

Suete - fiecare zi incepe cu tine

Username:

Adresa de e-mail:

Parola:

Confirmare parola:

Te rugam introdu cuvintele de mai jos:

Parola uitata

Suete - fiecare zi incepe cu tine

Username/E-mail:

Multumim

Vei primi un mesaj de confirmare pe adresa de email personala. Dupa care vedem noi daca iti dam acces :)