Suete

Home / Concursuri/ Film/ Vedete

Cine a castigat invitatii la filmul “Dezastrul din San Andreas”?

Concursul mergi la film cu noi s-a incheiat: Cei doi castigatori sunt : Andreea Prodan si Andreea. Amandoua sunt rugate sa ne scrie pe pagina de Facebook si sa ne lase datele de contact! Va multumim pentru participare!

Locul in care traiesti, viata pe care ai planuit-o, oamenii pe care ii iubesti… Totul se poate destrama intr-o clipa. Nimic nu te poate pregati pentru asta. Cand falia San Andreas cedeaza provocand un cutremur devastator, de peste 9 grade magnitudine, California se transforma in praf. Ray (Dwayne Johnson) lupta cu toate puterile sa supravietuiasca si sa isi salveze fiica dintre ruine.

Raspunde la intrebarea de concurs si poti castiga 2 invitatii la filmul Dezastrul din San Andreas, cu Dwayne Johnson, Carla Cugino si Alexandra Daddario.

Invitatiile sunt valabile la Cine Grand Auchan Titan din Bucuresti, de luni pana duminica. Castigatorii afisati pe site pot merge la film cu buletinul si cu mailul de confirmare pe care il vor primi (printat sau pe telefon), care contine perioada de valabilitate a invitatiei.

In Dezastrul din San Andreas, rolul principal, cel al pilotului de interventie Ray, este detinut de acest star international. Este celebru pentru rolurile din G.I. Joe: Retaliation si seria Fast and Furious, precum si pentru personajul “The Rock” din  WWE Smackdown si WWF Raw. Care este numele lui?

  1. a)            Hulk Hogan
  2. b)            Channing Tatum
  3. c)            Dwayne Johnson

Cu cine vei fi, unde te vei afla cand totul se va prabusi? Freeman Entertainment iti aduce pe marile ecrane din Romania superproductia Warner Bros. Pictures, New Line Cinema si Village Roadshow Pictures: Dezastrul din San Andreas. Un spectacol vizual grandios, imbinat perfect cu actiune pura si emotie intensa. Vizioneaza-l din 29 mai in 3D, 4DX si IMAX 3D.

Trimite răspunsul corect la comentarii sau pe pagina de Facebook a site ului suete şi pe 1 iunie vor fi afişaţi câştigătorii:

Poster

 


3 APRECIERI

Similare

2 comentarii la acest articol

Parerea ta conteaza

Adresa de email nu va fi publicata. Campurile marcate cu * sunt obligatorii.

Puteti folosi urmatoarele tag-uri si atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Logheaza-te

Suete - fiecare zi incepe cu tine

Username/E-mail:

Parola:

Daca nu ai cont

Creaza-ti cont

Suete - fiecare zi incepe cu tine

Username:

Adresa de e-mail:

Parola:

Confirmare parola:

Te rugam introdu cuvintele de mai jos:

Parola uitata

Suete - fiecare zi incepe cu tine

Username/E-mail:

Multumim

Vei primi un mesaj de confirmare pe adresa de email personala. Dupa care vedem noi daca iti dam acces :)