Suete

Home / Muzica/ Vedete

Neylini si Mihai Napu au lansat un altfel de videoclip special de iarna!

Neylini a revenit cu o surpriza pentru fanii ei si nu singura. Alaturi de Mihai Napu si bandul cu care acestia canta. Si nu numai atat, insa puteti citi in continuare ce inseamna pentru Neylini aceasta perioada! “Este primul Craciun in care am pastrat traditia de taiere a porcului. Nu este cel mai fericit moment pt mine, dar a fost dorinta familiei 🙂 In schimb, pot spune ca m am bucurat de gustul soriciului. Tot pt prima data, eu am preparat cozonacii si sarmalele. Totul a iesit cu gust, dar m.am ales cu o taietura destul de mare la deget. Din punct de vedere profesional, sunt extrem se bucuroasa si implinita.

In preajma sărbătorilor, alaturi de colegul si bunul meu prieten, Mihai Napu, am.realizat un cover dupa piesa “When a child is born” ce beneficiaza si de un videoclip. Am avut un an plin si chiar daca se apropie de sfarsit, continuam seria concertelor fara a beneficia de nicio zi libera pana la începutul noului an. Desi si anul viitor se anunță a fi unul destul de încărcat, mi am propus sa bucur fanii mei cu un nou single, dar de data asta in colaborare cu Mihai Napu Band. A….si am uitat sa va spun ceva :))) Anul acesta mi-am cumpărat casa!!”, ne a povestit Neylini.

 

 

 


  Iti place acest articol?

Similare

Parerea ta conteaza

Adresa de email nu va fi publicata. Campurile marcate cu * sunt obligatorii.

Puteti folosi urmatoarele tag-uri si atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Logheaza-te

Suete - fiecare zi incepe cu tine

Username/E-mail:

Parola:

Daca nu ai cont

Creaza-ti cont

Suete - fiecare zi incepe cu tine

Username:

Adresa de e-mail:

Parola:

Confirmare parola:

Te rugam introdu cuvintele de mai jos:

Parola uitata

Suete - fiecare zi incepe cu tine

Username/E-mail:

Multumim

Vei primi un mesaj de confirmare pe adresa de email personala. Dupa care vedem noi daca iti dam acces :)