Suete

Home / Stiri

Raluca (BAMBI) a imblanzit un „terorist”!

Bubu este bichonul metis al fetelor de la Bambi, pe care Raluca il alinta “fiul meu”. Toata familia il iubeste, insa Raluca il rasfata cel mai tare. Dupa 7 ani de rasfat prin excelenta, artista s-a decis sa daruiasca un cadou foarte practic pentru intreaga familie Tanase – un curs de dresaj, cu cel mai cunoscut dresor canin din Romania.

“Desi stiam ca are mare nevoie de ceva disciplina, am tot amanat momentul dresajului, de teama ca Bubu ar fi supus unui regim draconic in timpul sedintelor de dresaj. Il iubim enorm, el nu e caine, e ca un copil pentru mine. Am decis sa apelez la Mihai Nae, unul dintre cei mai buni dresori din Romania, pentru ca Bubu devenise un adevarat terorist – nu asculta de niciunul dintre noi, ne maraia, latra si chiar capsa de fiecare data cand il certam“, spune artista.

Raluca a tinut mortis sa participe la prima sedinta de dresaj, pentru a se asigura ca tehnicile folosite sunt in regula si s-a declarat extrem de multumita de rezultat: “In ciuda faptului ca toti ai mei erau sceptici in privinta educatiei la asa o varsta (ne gandeam ca dresajul este pentru cainii mai micuti, pana intr-un an), chiar de la prima sedintza, Bubu a reusit sa invete comenzile de baza – „sezi!”, „culcat!”, „asteapta!”, „pe loc!”. Mi-au dat lacrimile de bucurie cand am vazut cat de docil poate fi…”, povesteste ea.

Mihai Nae: “Chiar și la vârsta de 7 ani este important ca acest cățel să socializeze si să respecte minima regula de mers la “PAS”. Recomandarea mea pentru Raluca este sa continue si in afara ședințelor de dresaj exercițiile lucrate împreună, exercitii de bază. Ulterior, Bubu va trebui să repete aceste exerciții la dresajul de grup, unde va învăța să fie controlabil de catre stăpân în prezenta altor caini și a altor factori de stres.“, explica specialistul.


  Iti place acest articol?

Similare

Parerea ta conteaza

Adresa de email nu va fi publicata. Campurile marcate cu * sunt obligatorii.

Puteti folosi urmatoarele tag-uri si atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Logheaza-te

Suete - fiecare zi incepe cu tine

Username/E-mail:

Parola:

Daca nu ai cont

Creaza-ti cont

Suete - fiecare zi incepe cu tine

Username:

Adresa de e-mail:

Parola:

Confirmare parola:

Te rugam introdu cuvintele de mai jos:

Parola uitata

Suete - fiecare zi incepe cu tine

Username/E-mail:

Multumim

Vei primi un mesaj de confirmare pe adresa de email personala. Dupa care vedem noi daca iti dam acces :)