Suete

Home / Vedete

Secretul Laviniei Goste pentru o silueta impecabila

Celebra interpretă de muzică populară, Lavinia Goste arată senzațional după ce le-a născut pe cele două gemene, Ioana și Maria. Secretul? Un program intens de sală care combină elemente de fizioterapie cu gimnastică.

De trei ori pe săptămână merg la sală; am un program făcut de un specialist care combină elemente de recuperare medicală cu cele de tonifiere. După fiecare oră, am un tonus extraordinar, sunt plină de energie și foarte creativă”, explică artista. Trebuie să completăm, însă, că acesta nu este singurul mister al formei fizice extraordinare pe care o are proaspăta mămică.

În primele luni de viață în patru, Lavinia Goste a fost ajutată de… statutul de proaspătă mămică de gemene. ”În primele luni de la naștere, oboseala m-a făcut să pierd rapid kilogramele acumulate: când Maria dormea, Ioana plângea și invers. Am fost binecuvantată cu niște fetițe minunate, însă perioada de acomodare de la început, e dificilă pentru orice mamă”, explică artista.

Liniștită acum, cu fetițele perfect adaptate și cu un tonus de zile mari, artista de muzică populară și-a găsit energia să se concentreze și pe carieră. În această perioadă, Lavinia alături de soțul său, violonistul și dirijorul Marius Zorilă, lucrează intens și în studio, cei doi având în plan lansarea unui album de folclor, anul acesta.


1 APRECIERE

Similare

Parerea ta conteaza

Adresa de email nu va fi publicata. Campurile marcate cu * sunt obligatorii.

Puteti folosi urmatoarele tag-uri si atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Logheaza-te

Suete - fiecare zi incepe cu tine

Username/E-mail:

Parola:

Daca nu ai cont

Creaza-ti cont

Suete - fiecare zi incepe cu tine

Username:

Adresa de e-mail:

Parola:

Confirmare parola:

Te rugam introdu cuvintele de mai jos:

Parola uitata

Suete - fiecare zi incepe cu tine

Username/E-mail:

Multumim

Vei primi un mesaj de confirmare pe adresa de email personala. Dupa care vedem noi daca iti dam acces :)