Suete

Home / TV/ Vedete

Sezonul 13 din “Las Fierbinți” debutează marți, 27 februarie!

După nenumărate aventuri și răsturnări de situații, fierbințenii revin cu o porție nouă de comedie și bună dispoziție, în sezonul 13, care debutează marți, 27 februarie, de la ora 20:30, la PRO TV. Bobiță, Giani, Firicel, Aspirina, Celentano, Ardiles, Dalida, Gianina, Robi, Vasile și toate celelalte personaje îndrăgite de români sunt gata să asigure veselia din casele românilor în fiecare marți și joi seara.

Aspirina își reia activitățile cotidiene încă din primul episod al noului sezon și intră în conflict cu Celentano pentru o lucrare pe care acesta nu a realizat-o corespunzător. Nici primarul Vasile nu se simte foarte confortabil când află că omul său de bază, Robi, a intrat în ”Asociația Polițiștilor Necorupți” și protestează la înălțime împotiva lui.

Milioane de români urmăresc peripețiile fierbințenilor!

Peripețiile fierbințenilor sunt pe primul loc în preferințele românilor. Las Fierbinți a fost și în 2017 cel mai urmărit serial din România. Sezonul 12 a fost lider de audiență pe toate segmentele de public. Românii s-au bucurat de comedie și au urmărit fiecare episod, producția înregistrând o medie de 12.2 puncte de audiență și 31.7% share la nivelul publicului comercial, cu vârste cuprinse între 18 și 49 de ani. La nivel național, în medie, peste 2.2 milioane de români au urmărit sezonul 12 Las Fierbinți.

Las Fierbinți – Țara o arde pe comedie în fiecare marți și joi, de la ora 20:30, la PRO TV.


  Iti place acest articol?

Similare

Parerea ta conteaza

Adresa de email nu va fi publicata. Campurile marcate cu * sunt obligatorii.

Puteti folosi urmatoarele tag-uri si atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Logheaza-te

Suete - fiecare zi incepe cu tine

Username/E-mail:

Parola:

Daca nu ai cont

Creaza-ti cont

Suete - fiecare zi incepe cu tine

Username:

Adresa de e-mail:

Parola:

Confirmare parola:

Te rugam introdu cuvintele de mai jos:

Parola uitata

Suete - fiecare zi incepe cu tine

Username/E-mail:

Multumim

Vei primi un mesaj de confirmare pe adresa de email personala. Dupa care vedem noi daca iti dam acces :)