Suete

Home / Concursuri

Şuete.ro şi Freeman Entertainment te invită la film! Vezi “Focus”!

El este un maestru al escrocheriilor. O legenda. Ea este o frumoasa novice, dornica sa invete toate trucurile meseriei. O femeie fatala. In final, cine va invata pe cine? Cine va juca pe degete pe cine? Totul este permis, dar in acest joc al concentrarii, cu miza uriasa, un singur lucru e interzis: dragostea. Ea te poate ucide.

Raspunde la intrebarea de concurs si poti castiga 2 invitatii la filmul FOCUS, cu Will Smith si Margot Robbie, valabile la Cine Grand – Auchan Titan.

Invitatiile sunt valabile la Cine Gran – AuchanTitan, in orice zi, cu exceptia avanpremierelor. Castigatorii afisati pe site pot merge la film cu buletinul si cu mailul de confirmare pe care il vor primi (printat sau pe telefon), care contine perioada de valabilitate a invitatiei.

Considerat cel mai mare hot de buzunare din lume, acest maestru in prestidigitatie a fost consultant special la filmul FOCUS, concepand si coregrafiind toate manevrele originale vazute in film. Din 1998, el performeaza pe scenele din Las Vegas si este recunoscut, sub porecla de “Hotul Gentleman”, drept maestrul absolut in arta dezorientarii. Care este numele sau?

  1. a)            Apollo Robbins
  2. b)            David Blane
  3. c)            Criss Angel

Vino la cinema din 27 februarie sa afli secretele celor mai ingenioase escrocherii de la Will Smith si Margot Robbie. Un film spectacol care te va surprinde de la inceput pana la sfarsit si la care te vei bucura de jocuri ale mintii, romantism, mult umor si suspans. O productie Warner Bros. Pictures, distribuita de Freeman Entertainment.  Din 27 februarie in cinematografele din toata tara.

Răspunde la întrebare până mâine, 6 martie. Castigatorii pot merge la film timp de 2 saptamani, dupa ce sunt confirmati la cinema.

CINEGRAND


  Iti place acest articol?

Similare

3 comentarii la acest articol

Parerea ta conteaza

Adresa de email nu va fi publicata. Campurile marcate cu * sunt obligatorii.

Puteti folosi urmatoarele tag-uri si atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Logheaza-te

Suete - fiecare zi incepe cu tine

Username/E-mail:

Parola:

Daca nu ai cont

Creaza-ti cont

Suete - fiecare zi incepe cu tine

Username:

Adresa de e-mail:

Parola:

Confirmare parola:

Te rugam introdu cuvintele de mai jos:

Parola uitata

Suete - fiecare zi incepe cu tine

Username/E-mail:

Multumim

Vei primi un mesaj de confirmare pe adresa de email personala. Dupa care vedem noi daca iti dam acces :)