Suete

Home / Moda

Universul LIA, destinația de vacanță pentru vara aceasta

Cu bagajele pregătite pentru un nou sezon estival, biletul călătoriei are prima oprire în lumea creațiilor LIA. Culori calde, dar vibrante, inspirate din azuriul mării sau grandiosul leandru, alături de un design minimalist care permite o infinită libertate de exprimare sunt atributele care definesc universul brățărilor LIA.

Ținutele atent selectate pentru fiecare moment al vacanței, la plajă, pe terasă, la plimbare sau luând cina într-un restaurant elegant, vor fi puse în valoare alături de accesoriul potrivit, ce devine un must have în această vacanță. Prin brățările create după un tipar unic, folosind o piele italiană prețioasă și care se integrează lejer în orice context, LIA oferă doamnelor cu personalitate posibilitatea exprimării spiritului lor liber. În momente diferite și starea de spirit variază, de aceea, în colecțiile semnate LIA, se regăsesc brățări special dezvoltate pentru ”Date”, ”Cozy Sunday”, ”Lunch Break” sau ”Girls night out”.

Vacanța este cea mai bună perioadă pentru experimente și experiențe noi, fiind momentul când imaginația poate deveni realitate. LIA și-a imaginat posibilități nelimitate de combinații între brățări și ținute, iar datorită design-ului lichid, o caracteristică unică a aceesoriilor, se realizează un joc de volum și unghiuri potrivite pentru orice siluetă. Geometria ușor curbată a încuiterilor se adaptează lejer încheiturii mâinii sau formei gâtului, pentru brățările care se transformă în coliere, îmbrăcând cu rafinament și eleganță zonele dorite.

Jucăușe și dornice de aventură, accesoriile LIA răspund dorinței femeii moderne de a oferi  cu orice prilej o notă de originalitate ținutelor, îndepărtându-se de spațiul consumului de masă. LIA Couture este un brand în plină ascensiune în România, care a participat în cadrul celor mai importante târguri de design și fashion din țară, dar și în străinătate, obținând premiul “best leather brand” acordat de prestigioasa revistă ELLE România.


1 APRECIERE

Similare

Parerea ta conteaza

Adresa de email nu va fi publicata. Campurile marcate cu * sunt obligatorii.

Puteti folosi urmatoarele tag-uri si atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Logheaza-te

Suete - fiecare zi incepe cu tine

Username/E-mail:

Parola:

Daca nu ai cont

Creaza-ti cont

Suete - fiecare zi incepe cu tine

Username:

Adresa de e-mail:

Parola:

Confirmare parola:

Te rugam introdu cuvintele de mai jos:

Parola uitata

Suete - fiecare zi incepe cu tine

Username/E-mail:

Multumim

Vei primi un mesaj de confirmare pe adresa de email personala. Dupa care vedem noi daca iti dam acces :)