Suete

Home / Muzica/ Vedete

Vedetele au fost provocate să vorbească despre dragoste la lansarea noii piese a lui Peter Pop

Campioana mondială și olimpică la scrimă Ana Maria Popescu, Lora, Matteo și Mircea Eremia au fost provocați să spună ce înseamnă pentru ei dragostea îninte de lansarea single-ului “Lucruri mici” al lui Peter Pop.

“Am fost provocată să spun ce e dragostea pentru mine. Dragostea e atunci când te simți dezamăgită de tine, nu mai poți, nu mai vrei și el vine și spune să ai încredere, că o să fie bine, sunt lângă tine. Bucurați-vă de dragoste”, a postat mesajul video campioana mondială și olimpică la scrimă Ana Maria Popescu pe pagina oficială de Facebook a lui Peter Pop.

Lora și Peter Pop au înregistrat un megasucces cu piesa „Singur în doi. “Dragostea adevărată este atunci când te iubește ciufulită, nervoasă, dimineața și cu coșul ăla din vârful nasului”, este mesajul postat de Lora.

Mesajul la provocare al lui Matteo a fost: “Dragostea este sentimentul de bază, fundamentul pe care noi suntem construiți. Fără ea nu respirăm, nu avem parte de soare, nu ne bucrăm de ceva frumos”. Iar Mircea Eremia a declarat: “De cele mai multe ori mă îndrăgostesc de sufletul sincer al oamenilor”.

Peter Pop nu are doar un timbru vocal de excepție, el fiind atât compozitor, cât și textier, ceea ce îl face un artist complet. De asemenea, el a fost fotomodel și actor, jucand în super producția românească #Selfie69. Videclipul piesei “Lucruri mici” a fost filmat în București, în regia lui Cristian Andrei.

Bogdan Petre Popa a devenit Peter Pop în 2014, cand a lansat, alături de Lora, super hit-ul “Singuri în Doi”. Apoi au urmat colaborări cu Cabron (Lupu’ de pe maidan), Speak & Shift (Zile și zile) și single-ul “Umbre”, iar recent a lansat single-ul “Interzis”.


  Iti place acest articol?

Similare

Parerea ta conteaza

Adresa de email nu va fi publicata. Campurile marcate cu * sunt obligatorii.

Puteti folosi urmatoarele tag-uri si atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Logheaza-te

Suete - fiecare zi incepe cu tine

Username/E-mail:

Parola:

Daca nu ai cont

Creaza-ti cont

Suete - fiecare zi incepe cu tine

Username:

Adresa de e-mail:

Parola:

Confirmare parola:

Te rugam introdu cuvintele de mai jos:

Parola uitata

Suete - fiecare zi incepe cu tine

Username/E-mail:

Multumim

Vei primi un mesaj de confirmare pe adresa de email personala. Dupa care vedem noi daca iti dam acces :)