Suete

Home / Stiri

Yanna a filmat videoclip in Grecia la piesa “Thinking About Us”

Cu putin inainte de incendiile din Grecia, Yanna a filmat un videoclip nou pentru piesa “Thinking About Us”. Piesa este numai buna de fredonat in zilele toride de vara iar solista a fost extrem de sexy si seducatoare la filmarile videoclipului.

Thinking About Us reprezinta un nou inceput pentru mine, piesa avand un sound diferit fata de tot ce am lansat pana acum. Cu acest nou single am decis sa-mi schimb si numele de scena, Anna a devenit Yanna, un artist matur, cu pofta de viata si dornic de afirmare. Ii multumesc lui Vibe Drops pentru productia piesei si lui Mihai Laz (Laz Production) pentru regia si scenariul videoclipului. Am avut o echipa minunata alaturi de mine, in insula Thassos, din Grecia, unde ne-am simtit ca intr-o adevarata vacanta”, a declarat artista care initial dorea sa filmeze chiar in insulele afectate de incendiile de acum cateva saptamani. Yanna /Anna s-a facut cunoscuta prin single-urile “Replay”, ce s-a bucurat de un succes neasteptat in Tailanda, si “Rose On Fire“, lansat in colaborarea cu Vibe Drops si Criss Grey.


Similare

Parerea ta conteaza

Adresa de email nu va fi publicata. Campurile marcate cu * sunt obligatorii.

Puteti folosi urmatoarele tag-uri si atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Logheaza-te

Suete - fiecare zi incepe cu tine

Username/E-mail:

Parola:

Daca nu ai cont

Creaza-ti cont

Suete - fiecare zi incepe cu tine

Username:

Adresa de e-mail:

Parola:

Confirmare parola:

Te rugam introdu cuvintele de mai jos:

Parola uitata

Suete - fiecare zi incepe cu tine

Username/E-mail:

Multumim

Vei primi un mesaj de confirmare pe adresa de email personala. Dupa care vedem noi daca iti dam acces :)